fbpx

Porod bez obav VIP

V této verzi kurzu získáš

  • 38 video lekcí
  • 18 hodin cenných informací
  • Video lekci cvičení pro těhotné
  • Video lekci jógy pro těhotné
  • Relaxaci k přípravě na porod
  • Vstup do uzavřené Facebookové skupiny
  • Přístup do živých online poraden
  • 4 nádherné relaxační nahrávky pro těhotenství a porod 
  • Kurz kojenecké masáže  ve kterém se naučíš masírovat miminko
  • Kurz Táta bez obav – 9 video lekcí pro muže od muže
  • Kurz Čekáme vnouče – záznam semináře pro budoucí babičky a dědečky

 

Lekce před porodem:

 

Možná si říkáš „Tam někdy za dlouho přijde porod“. Ano, tu větu taky znám. Dlouhou dobu nám dává pocit klidu a možnost přijetí našeho nového stavu. Ale pozor, uteče to rychleji, než se naděješ a najednou zjistíš, jak málo času na přípravu zůstává. Proto se pohodlně usaď už teď, nic nenechej náhodě a namísto zhonu na poslední chvíli vše promysli a nachystej v dostatečném přestihu. Je toho hodně, co budeš muset promyslet, připravit, nakoupit a zařídit. Ale neboj, na všechny tyto nástrahy a výzvy se spolu podíváme v těchto lekcích:

Lekce o porodu:

 

A je to tady! Věta „tam někde v budoucnu přijde porod“ už neplatí a Ty tušíš, že to může přijít každou chvíli. Možná už dnes. Porod je velkou životní výzvou a příležitostí, kterou je potřeba naplno využít. Není možné dostat reparát a zkusit ho později znovu. Je to teď a nikdy jindy. Co podceníš, po porodu nedoženeš. A to, co naopak u porodu naplno využiješ, z toho můžeš čerpat v celém svém rodičovství. Pusť se do přípravy a prožij porod, po kterém toužíš.

Lekce po porodu:

 

Porod je za námi. Jedna výzvu jsme zdolali a čeká nás další. Mnohem větší a delší. Porod je otázka několika hodin, ale rodičovství přetrvá až do konce života. Víš, jak ho dobře nastartovat? Ihned po porodu a v šestinedělí stavíme základy společného vztahu a sebevědomí rodičů. Pojď udělat vše pro to, aby byl nejen Tvůj porod, ale celé rodičovství bez obav. Sama mám čtyři syny a vím, jak zásadní to poporodní období je. Sama jsem kdysi tápala, jestli budu umět to malé miminko vykoupat, nosit, přebalovat, kojit. Jak správně pečovat o jeho pupíček, nehty a další části těla. Dnes už to ale všechno vím a ráda Tě to v těchto lekcích kurzu načím. Ty nemusíš tápat a učit se to sama, jako tehdy já. 

Ale to není vše! Ke kurzu získáváš ještě tyto bonusy:

 

Lekce cvičení pro těhotné – je vhodné od 12 týdne těhotenství až do porodu. Cvičit můžeš z pohodlí svého domova. Dále získáváš lekci jógy pro těhotné, ve které se zkušenou lektorkou procvičíš nejen pánev, břišní svaly a záda a nacvičíš jógové dýchání, které můžeš využít u porodu. Třetím bonusem je speciálně vytvořená předporodní relaxace. Díky ni získáš důvěru v sebe, své miminko a celý porodní proces. Pravidelným poslechem můžeš upevňovat sebejistotu a důvěru v to, co přichází. A nakonec velmi důležité a velmi cenné ONLINE poradny, v rámci kterých se se mě budeš moct zeptat na cokoliv potřebuješ. Nemusíš mít strach, že se budeš jen koukat na videa a nebudeš se moci nikoho zeptat. Jednou za měsíc se můžeš připojit do „ONLINE živé poradny s Majkou“ a získat okamžitou odpověď přímo ode mě. 

Ve verzi MEDIUM získáš i kurz kojeneckých masáží:

 Kojeneckými masážemi docílíme tělesnou a duševní pohodu dítěte, která je velmi potřebná a účinná pro navození pocitu klidu, bezpečí a radosti. Masáž obnovuje rovnováhu životní energie, působí preventivně, ozdravně a regeneračně. Jde o neverbální projev lásky, který Tě ráda naučím v tomto krásném jemném kurzu. 

+ 4 jemné relaxace pro nalezení síly a důvěry k porodu

Pravidelným poslechem relaxačních nahrávek můžeš upevňovat svou sebejistotu a důvěru v to vše, co přichází. Zbavíš se strachu a dokonale se na porod a mateřství naladíš. Nech se inspirovat, nech se vést a získej potřebnou pohodu, klid a harmonii. Pojď se mnou objevit tu silnou ženu a rodičku, kterou můžeš být.

Ve verzi VIP získáš unikátní online kurz „Táta bez obav“

Těhotenství, porod, šestinedělí, péče o dítě, partnerský vztah, výchova….. To vše z pohledu muže. Jak se mění jeho role, jaká je jeho nová pozice, co je a co už není jeho náplní péče. Získej návod nejen na to, jak v těchto důležitých ženských momentech svou ženu podpořit, ale hlavně, jak z toho vytěžit co nejvíc pro svou roli táty. Kurz je výjimečný tím, že je vedený mužem – trojnásobným zkušeným tatínkem. Účastníci tedy získávají informace od muže a to je skvělé.

Kurz obsahuje 9 videolekcí v celkovém rozsahu téměř 200 minut

A to pořád není vše.

Ve verzi VIP získáš jedinečný kurz pro babičky a dědečky

Pro dnešní babičky a dědečky může být svět dnešního rodičovství nepochopitelný a byť sami vychovali nějakého potomka, mohou se po letech cítit v oblasti rodičovství trochu zmateni. Jak se tedy dnes přistupuje ke kojení? Jak často se dnes doporučuje dítě koupat a proč? Proč se dnes dítě jinak nosí a proč je to vše vlastně tak odlišné? Díky tomuto kurzu si budou moci nejen naplno užít tuto svou novou životní roli, ale budou vědět, jak podpořit své dítě, které se samo stalo rodičem.

Jedná se o záznam živého semináře  v rozsahu 130 minut

Kurz v celkové hodnotě 10.300,- Kč

získáš na celý život nyní jen za 5.850,- Kč

Pin It on Pinterest